fbpx

Добре дошли в Клуб "Стършел"!

Успешно направихте своята безплатна регистрация в сайта ни!  Чрез нея, винаги ще бъдете първите, които научават за новите ни инициативи и предложения, както и ще се допитваме до Вас за важните решения около развитието на любимия Ви вестник.

Също така, новият Ви профил идва с редица придобивки:

Достъп до Фейсбук групата "Гнездото на Стършелите"

Фейсбук групата за всички фенове на “Стършел”! В нея участват всички членове на екипа на вестника и споделяме допълнително съдържание, което няма да откриете на Фейсбук страницата ни. Това е и мястото да споделяте Вашите идеи и творби с останалите стършели в Гнездото!

Коментиране под публикации в сайта

Споделете Вашата гледна точка, обратна връзка или просто забавен коментар под всяка една наша публикация в сайта! При това, без да се тревожите дали шефа или свекървата ще попаднат на коментара Ви в интернет.

Секцията за коментари е достъпна само за регистрирани потребители и е скрита за останалия свят.

Повече придобивки при закупен абонамент в сайта

Когато направите дигитален или хартиен абонамент в сайта на “Стършел” получавате допълнителни предимства, като отстъпки при подаряване на абонаменти и в предстоящия ни онлайн магазин.

Ако се абонирате за хартиения абонамент през Български пощи или други места, то сега е моментът да се прехвърлите директно в сайта на “Стършел”!

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име