fbpx

Успешно направихте своя Дигитален абонамент!

Пожелаваме Ви приятно четене и много усмивки със „Стършел“! На разположение сме на e-mail адрес abonstarshel@gmail.com, ако можем да Ви съдействаме с каквото и да било.

Благодарим за подкрепата Ви,

от Редакцията

П.С. Ако сте избрали да платите за абонамента си по банков път, ще са необходими до 3-4 работни дни, за да потвърдим плащането! 😉

Неограничен достъп до Дигиталния архив

Можете да намерите новия брой на “Стършел” всяка сряда следобяд в дигиталния архив – ще получите и e-mail известие за това. В архива можете да откриете и всеки един брой на вестника от началото му през 1946-та година.

Разлистете дигиталния вестник директно в сайта

Четете дигиталните вестници директно в нашия уебсайт с нов онлайн четец, чрез който усещате вестника като истински! Можете да прелиствате страниците една до друга и приближавате към определени части от страницата.

Добре дошли и в Клуб "Стършел"!

Чрез регистрацията си в сайта, винаги ще бъдете първите, които научават за новите ни инициативи и предложения, както и ще се допитваме до Вас за важните решения около развитието на любимия Ви вестник.

Също така, новият Ви профил идва с редица придобивки:

Достъп до Фейсбук групата "Гнездото на Стършелите"

Фейсбук групата за всички фенове на “Стършел”! В нея участват всички членове на екипа на вестника и споделяме допълнително съдържание, което няма да откриете на Фейсбук страницата ни. Това е и мястото да споделяте Вашите идеи и творби с останалите стършели в Гнездото!

Коментиране под публикации в сайта

Споделете Вашата гледна точка, обратна връзка или просто забавен коментар под всяка една наша публикация в сайта! При това, без да се тревожите дали шефа или свекървата ще попаднат на коментара Ви в интернет.

Секцията за коментари е достъпна само за регистрирани потребители и е скрита за останалия свят.

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име