fbpx

Успешно направихте своя Дигитален абонамент с PDF теглене!

Пожелаваме Ви приятно четене и много усмивки със „Стършел“! На разположение сме на e-mail адрес abonstarshel@gmail.com, ако можем да Ви съдействаме с каквото и да било.

Благодарим за подкрепата Ви,

от Редакцията

П.С. Ако сте избрали да платите за абонамента си по банков път, ще са необходими до 3-4 работни дни, за да потвърдим плащането! 😉

Неограничен достъп до Дигиталния архив

Можете да намерите новия брой на “Стършел” всяка сряда следобяд в дигиталния архив – ще получите и e-mail известие за това. В архива можете да откриете и всеки един брой на вестника от началото му през 1946-та година.

Разлистете дигиталния вестник директно в сайта

Четете дигиталните вестници директно в нашия уебсайт с нов онлайн четец, чрез който усещате вестника като истински! Можете да прелиствате страниците една до друга и приближавате към определени части от страницата.

PDF теглене от архива и получаване по e-mail

Всеки месец полувате по 5 нови кредита за теглене на PDF копия на броеве от дигиталния архив. Бутонът за теглене се намира под дигиталния четец за всеки един брой. 

Допълнително, всяка сряда ще продължите да получавате PDF с новия брой на “Стършел” и по електронната си поща, както преди!

Изтеглянето на PDF копия на броеве от Дигиталния архив става чрез т.н. “кредити за теглене“. За да отключите тегленето на даден брой в архива, трябва да платите 1 кредит.  В момента, в който заплатите кредита, PDF копието се изтегля автоматично на Вашето устройство. 

Можете да изтегляте един и същ брой, за който вече сте заплатили 1 кредит, неограничен брой пъти без да доплащате кредити. 

При първоначална регистрация получавате 10 кредита за теглене, а всеки месец – по 5 нови кредита. Кредитите нямат давност и се трупат всеки месец, вместо да бъдат изгубени.

Добре дошли и в Клуб "Стършел"!

Чрез регистрацията си в сайта, винаги ще бъдете първите, които научават за новите ни инициативи и предложения, както и ще се допитваме до Вас за важните решения около развитието на любимия Ви вестник.

Също така, новият Ви профил идва с редица придобивки:

Достъп до Фейсбук групата "Гнездото на Стършелите"

Фейсбук групата за всички фенове на “Стършел”! В нея участват всички членове на екипа на вестника и споделяме допълнително съдържание, което няма да откриете на Фейсбук страницата ни. Това е и мястото да споделяте Вашите идеи и творби с останалите стършели в Гнездото!

Коментиране под публикации в сайта

Споделете Вашата гледна точка, обратна връзка или просто забавен коментар под всяка една наша публикация в сайта! При това, без да се тревожите дали шефа или свекървата ще попаднат на коментара Ви в интернет.

Секцията за коментари е достъпна само за регистрирани потребители и е скрита за останалия свят.

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име