fbpx

ДОСТАВКА

  • Вашата поръчка ще бъде изпратена с куриер в срок до 72 часа, с изключение на почивните дни и националните празници
  • Времето за доставка до офис на куриерската фирма е стандартно един работен ден
  • Времето за доставка до адрес посочен от клиента варира от един до 4 работни дни в зависимост от населеното място, до което ще се доставя пратката. За областните градове, стандартното време за доставка е един работен ден.
  • Куриерът ще ви уведоми със SMS за предстоящата доставка. 
  • Тъй като предварително сте заплатили цената на поръчката и доставката, не плащате нищо в момента на получаване на пратката

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА:

  • Доставка до офис на Еконт Еспрес или до адрес на клиента – Цена, започваща от 7.20лв – Еконт изчислява крайната сума за доставка, която можете да видите на страницата за плащане на поръчката Ви, след като попълните и потвърдите адреса за получаване.

Пратката, която ще получите е без право на преглед, тъй като вече сте я предплатили. Всички наши продукти имат 7 дневна гаранция, в случай че са на лице дефекти. В този период можете да върнете всеки един продукт от поръчката си към нас, като ще ви върнем съответната сума за тях. Цената на доставка за върнати стоки се заплаща от Вас.

ПЛАЩАНЕ

Към момента начините на плащане в онлайн магазин Starshel.bg са следните:


    Плащане по банков път – след завършване на поръчката на посочен от Вас e-mail адрес ще получите електронна фактура и инструкции за осъществяване на плащането. Избирайки този начин на плащане, поръчката ще бъде задържана до момента в който е отразено плащането.
    Плащне чрез виртуален ПОС – плащане чрез виртуален ПОС терминал предоставен и поддържан от Stripe International. При плащане чрез Stripe POS, обработката на данните за твоята карта се извършва само и единствено от сървърите на Strpe, чрез защитена SSL връзка. Starshel.bg НЕ обработва и съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.