fbpx

З-з-за министъра – с любов

З-з-зяпаме ли, зяпаме, докато някой набързо дойде и ни завоюва държавата. Слава Богу, имаме си хора, които да се противопоставят – да речем, министърът Нено Димов, бивш демократ, понастоящем еколог по длъжност – който гордо заяви, че отново започва да си отвоюва държавата и териториите. А кой ги е завзел, докато ние сме блели? Едни ужасни хора, които според г-н министъра „приемат човека за вредител, които покрай джендърската история приемат семейството за отживелица, за които местната общност са варвари, които експлоатират някакви земи по необичаен начин…”

Това не е измишльотина, а телевизионно изявление на български министър по адрес на български граждани, защото по някаква причина не му харесват. Може би – пречат на някои пирински концесионери. А оттам – и на министъра.

Вдигне ли човек плакат в защита на природата, може изненадващо за себе си да се окаже враг на семейството, член на общност с повече от интересни сексуални наклонности, казано накратко с думите на г-н министъра – представител на “професионалното гражданско общество”.

За позабравилите – подобни обвинения отправяше и едно друго правителство, което същото това гражданско общество свали от власт, за да дойде това, с министър Димов барабар.

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

ЕДИН ЗАДРЪСТЕН КАЗУС

В Сатиричния театър „Алеко Константинов” от известно време се играе спектакълът „Една задръстена звезда” от Слав Танев и Боряна Иванова. Режисьор: Калин Сърменов. Режисьорът сигурно е този, но за авторите на текста не е сигурно. По-вярно ще е да се каже, че автор на пиесата е нашият колега, стършелът Йордан Попов, напуснал ни в края на 2015. Малко предистория: През 2015...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име