fbpx
От категория: З-з-заядлив коментар

Премиер с извинителна бележка

Закуца към „Пирогов” юнак Бойко, премиерът в оставка. Играл футбол с внуците си, хлапетата му влезли остро и го контузили, та се налагала операция на менискуса.

Как се случи, че менискусът се скъса точно когато в парламента искат да го привикат с полицейски ескорт, за да отговаря на депутатски въпроси? Ясно е, че на куц крак премие­рът не може да стъпи в парламента. Не прилича ли травмата в коляното на фантомна болка или на фалшива диагноза?  Така навремето в училище се продаваха фалшиви медицински бележки с подпис и печат. Ако ще те изпитват, а не си готов, попълваш диагнозата ОКГТП. Означава Остър катар на горните дихателни пътища –  сега звучи тъпо, но тогава вършеше работа.

Скъсан менискус в случая също не звучи много убедително, но на Бойко Борисов  ще му свърши работа за седмица-две. После може да скъса менискус на другото коляно. Да се готвят и хемороидите.

И диагнозата Ковид   върши добра  работа на политиците, когато искат да се скрият. Слави Трифонов кара подозрително дълга карантина – почти три седмици след изборите не се е показвал пред избирателите си.   

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

КОНКУРС “ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ“

Зимата, макар да се заинати, си замина, овошките разцъфтяха, щъркелите се завърнаха – хей, пролетта дойде! До обявения краен срок – пролетното равноденствие, в редакцията се получиха десетки стихове, разкази, фейлетони, карикатури. Най-добрите от тях бяха публикувани във вестника. В деня след равноденствието редакционната колегия се събра, прочете за втори път изпратените ни творби и единодушно реши, че наградата в конкурса...

Продължете

АЙ – AI – АЙ

Добре, че е науката, та да освободи човечеството от това гайле – да мисли. Мисленето при всички положения е по-опасно за вашето здраве от тютюнопушенето! Доказано е експериментално! Вече напреднахме в двадесет и първия век и можем спокойно да се оставим на създадените от учените машини, притежаващи изкуствен интелект, наричан за краткост „AI“. На български – „АЙ“. И изведнъж всичко ще...

Продължете

ПЪРВОАПРИЛСКО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РОДИНАТА

Изборно чудо! Като буен вятър, като пролетна буря политическа партия „Възраждане” отнесе останалите претенденти и е първа политическа сила. Въпреки че предварителните социологически проучвания є определяха четвъртото място, формацията, водена от славния вожд Костадин Костадинов, спечели сърцата, умовете и гласовете на българите. Народът реши: „Възраждане” ще има пълно мнозинство в парламента и ще състави правителство! Край на политическите кризи, край на...

Продължете

Подаръци "Стършел"

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име