fbpx
От категория: Каква стана тя

ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА на първоаприлските избори

Защо не се оправя България? Грешката е на президента Радев. За датата на парламентарните избори той посочи 4ти април. Ако бе избрал 1-ви април, само три дни по-напред, тогава ситуацията щеше да е друга. Посланията на партиите щяха да звучат по друг начин.

Когато Бойко Борисов се обръща към избирателите с:”Работа, работа, работа!” и видиш на априлския календар, че е 1-ви, веднага се сещаш за спалнята и шкафчето – тези пачки с работа ли са спечелени?

Когато Корнелия каже,че има „Визия за България” и датата е 1-ви април, визията й става прозрачна – да се намърда във властта, да уреди с постове и съпартийната олигархия, изгладняла от толкова години опозиция.

Щом Мая Манолова заговори за честни избори, мярваш първоаприлската дата и си припомняш костинбродската афера.

Когато бившият гербер Цветанов, днес „републиканец за България”, вдигне лозунг за „държава с правила” на 1-ви април, на избирателя веднага му идва на ум апартаментът с асансьора и по какво „правило” стана придобиването му.

Когато „войводите” от ВМРО се тупат по тумбаците на 1-ви април, че са свършили много за българите в Македония, как да не се сетиш за амбулантната продажба на документи за български произход…

Светлата дата 1-ви април е най-подходяща за българската политика. На тази дата истините са лъжи – и обратното. На тази дата политиците могат да лъжат без мярка, а ние можем да ги лъжем,че им вярваме. Днешният първоаприлски брой предсказва светлото бъдеще: какво щеше да е то, ако изборите бяха на 1-ви април и ако ги спечелеше някоя от четирите партии и лидери, наредени в челото на социологическите проучвания.

В него ще четете:

  • СтатИквото се запазва ГЕРБ е първа политическа сила – на стр. 2
  • БСП печели, Нинова съставя кабинет – на стр. 3
  • Слави и неговият Народ ще управляват – на стр. 4
  • Патриотите изненадват и поемат властта – на стр. 5

Не разчитайте на интернет – купете си  „Стършел“!

Четете на Първи април и мислете за Четвърти!
Този път имате три дни за размисъл!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

СТОКОВАТА БОРСА НА СИНА МИ

Миналата седмица от правителството ми се обадиха да погледна Плана за възстановяване на лаптопа, преди правителството да подаде оставка, за да спазим сроковете. За да кротува 2-годишният ми син, му дадох телефона. За няма и два часа оправих всички критични грешки, дадох детайлно насоки какво да включат още и накрая си взех телефона от детето. Оказа се, че нашият влязъл в...

Продължете

КОНКУРС “ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ”

ПРАЗНИЧНО КАФЕ Пенсионерският клуб беше саморъчно направена постройка пред блока, вътре с печка кюмбе и чистак новичка машина за кафе, подарена от внука на дядо Марин – клубния председател. Тя бе от най-модерните, които сами мелят кафе, сами правят всичко, даже и говорят на няколко езика. Старците така употребиха машината, че тя заговори на китайски и когато трябваше да й се...

Продължете

Докато на Борисов му е много „вътрешно”, Иванчева е вътре

На пръв поглед между двата случая има общи неща – подхвърлени пачки евро и златни кюлчета в чекмеджето на нощното шкафче на единия и 70 хиляди евро в автомобила на другата. Обстоятелство, доказало безпощадно ясно, че паричната единица на еврозоната вече се е наложила като универсално разплащателно средство в определени среди на висшето общество, докато депутатите все още умуват дали да...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име