fbpx
От категория: З-з-заядлив коментар

Необясними природни явления

-Загадъчни природни явления се вихрят из страната.

След два месеца суша заваля дъжд, след това – и малко сняг, после се поразтопи и изведнъж всичко се оказа не такова, каквото ни казваха, че е било!

Язовир “Студена”, който само преди година бе пресъхнал и остави цял Перник на вода и шльокавица, кой знае как взе да прелива.

Язовирът “Камчия”, за който само преди два месеца министърът Емил Димитров предупреждаваше, че в него има вода само до пролетта, преди ден се оказа толкова пълен, че можел да осигури вода за година и половина напред.

Необясними природни явления, откъдето и да ги погледнеш!

Няма да обръщаме внимание на злите езици, които твърдяха, че пернишката криза била добре дошла, за да се построи вече излишният тръбопровод от язовир Бели Искър до града срещу тридесетина милиона, нито на още по-злите, които намериха някаква зависимост между водната паника по Черноморието и необходимостта да се изградят нови водопроводи и помпени станции за около 60 милиона.

Е, времето пак взе да се пооправя – очакваме следващите оферти за борба с природните бедствия!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име