fbpx
От категория: Каква стана тя

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПАДАЩИ КАБИНЕТИ – 3

Сигурно сте забелязали, че всички бели в тази държава стават в сряда – за да не може да ги отрази „Стършел”. Защото се печата в сряда.
Е, и кабинетът ще падне – ако не тази сряда, то в някоя следваща.
Но ние сме подготвени – нашите храбри репортери взеха предварително интервюта от достойните мъже, жертвоготовно свалили правителството (защото иначе се водеха част от него).

Красимир Каракачанов:

Едва го изтърпяхме!

Председателят на ВМРО, г-н Каракачанов бе пределно откровен:

– Този период от историята на нашата организация бе определено един от най-тежките в историята є. Исторически ние никога не сме били подпирани до стената по такъв жесток начин. Изтърпяхме историческото унижение, защото сме отговорна пред бъдещето на България политическа сила и защото без нашето участие в управлението сега по улиците щяха да се разхождат бракувани гейове, а към Норвегия щяха да пътуват влакови композиции, пълни с български дечица.

Капката, която преля нашата, иначе исторически бездънна чаша, бе отказът да бъде въведена отново задължителната казарма за подрастващите. Един мъж, който никога не е мил мозайката с четка за зъби, никога няма да стане истински мъж! Ние бяхме готови дори да пожертваме нашия евродепутат, г-н Джамбазки, като го извадим от Европарламента и го вкараме в казармата да си отслужи неотслуженото, но даже този наш исторически компромис не бе приет. Затова ние приехме историческото си решение да оттеглим подкрепата си от това компрометирано управление и излезем в опозиция. Нашата организация ще бъде много по-силна като опозиционна сила, отколкото като коалиционна.

То, ние, кога ли сме били управляващи. Пък и исторически погледнато – кога ли пак ще бъдем…

(Следва)

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Докато на Борисов му е много „вътрешно”, Иванчева е вътре

На пръв поглед между двата случая има общи неща – подхвърлени пачки евро и златни кюлчета в чекмеджето на нощното шкафче на единия и 70 хиляди евро в автомобила на другата. Обстоятелство, доказало безпощадно ясно, че паричната единица на еврозоната вече се е наложила като универсално разплащателно средство в определени среди на висшето общество, докато депутатите все още умуват дали да...

Продължете

ДА ЖИВЕЕ ХЕПИЕНДЪТ!

Сашко е намерен! Извънредни емисии и повсеместна народна радост. Девет дни телевизионните новини започваха, а често и свършваха със сводки по издирването на изчезналия петокласник. След дълго чакания хепиенд социалните мрежи се напълниха със стария футболен възглас: „Господ е българин!”. Каква е истината за изгубването на детето, едва ли някога ще стане ясно, и не това е най-важното. За последните 20...

Продължете

мИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ

Хакерите са за това – да бърникат из интернет пространството, да блокират сайтове, които не им харесват, и да объркват кореспонденцията между институциите. Преди дни в редакционната поща попадна проектът за изборен кодекс на една от парламентарно представените партии, изпратен до почти коалиционните є партньори. Тъй като никой няма време и търпение да изчете всичките сто и деветдесет страници, ние сме...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име