fbpx
От категория: Каква стана тя

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПАДАЩИ КАБИНЕТИ – 2

Сигурно сте забелязали, че всички бели в тази държава стават в сряда – за да не може да ги отрази „Стършел”. Защото се печата в сряда.
Е, и кабинетът ще падне – ако не тази сряда, то в някоя следваща.
Но ние сме подготвени – нашите храбри репортери взеха предварително интервюта от достойните мъже, жертвоготовно свалили правителството (защото иначе се водеха част от него).

Иван Гешев:
Пълен фалшификат!

Веднага след падането на правителството прокуратурата изпрати наблюдаващия прокурор, внимателно охраняван от органите, охраняващи прокуратурата, да извърши обиск в резиденцията на премиера.

Веднага след приключването на оперативно-следствените дейности главният прокурор Иван Гешев даде кратко изявление пред медиите:

– Срещнахме пълно разбиране и съдействие от страна на бившия министър-председател, господин Борисов. На разследващите органи той показа наличните купюри от 500 евро, както и колекцията си от златни кюлчета. Направеното сравнение с разпространяваните из медиите снимки доказа пълно несъответствие със серийните номера на купюрите и кюлчетата от въпросните снимки.

Заключението на прокуратурата е, че въпросните снимки са пълен фалшификат и не могат да бъдат основание за възбуждане на каквито и да е следствени и процесуални действия. Прокуратурата работи с факти, а не с необосновани и клеветнически твърдения!

Благодаря за вниманието и друг път тия глупости ги разправяйте на каскета ми!

(Следва)

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

ЕДИН ЗАДРЪСТЕН КАЗУС

В Сатиричния театър „Алеко Константинов” от известно време се играе спектакълът „Една задръстена звезда” от Слав Танев и Боряна Иванова. Режисьор: Калин Сърменов. Режисьорът сигурно е този, но за авторите на текста не е сигурно. По-вярно ще е да се каже, че автор на пиесата е нашият колега, стършелът Йордан Попов, напуснал ни в края на 2015. Малко предистория: През 2015...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име