fbpx
От категория: З-з-заядлив коментар

Най-слабото място

З-за тоя месец, през който сутрините ни започват с брифингите на кризисния щаб, научихме поне едно нещо със сигурност – че коварният вирус удря винаги най-слабите места.

Ако ти е слаб белият дроб – прави го на нищо. Ако бъбреците те щракат – загнездва се там. Недай, Боже, черният дроб да е преработил в последно време – вирусът го довършва.

Никога не сме преполагали кое е слабото място на българската прокуратура – вирусът обаче знае много добре и удари право в целта!

И прокуратурата повдигна обвинение на председателя на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Стоименова за всяване на паника у населението. По тоя член тя като еднто нищо може да си получи две години затвор!

Проф. Стоименова имала неблагоразумието да каже в интервю, че заради нарушените доставки на лекарствени съставки, произвеждани в Китай и Индия, можело да се стигне до недостиг на нкои лекарства.

За тия, които четат вестници, това не е новина – още на 13 февруари, два месеца преди проф. Стоименова, на извънредното заседание на здравните министри от Европейския съюз същото рече и здравният еврокомисар Стела Кириакидес и всички вестници публикуваха информацията, но прокуратурата очевидно е сериозно учреждение, там вестници не четат или ги четат колкото да повдигнат обвинение някому.

А можеха да я третират като злонамерен съучастник и да повдигнат обвинение и срещу нея – това хептен щеше да вдигне рейтинга на родната прокуратура!

Не очаквахме най-слабото място на някой от прокурорите да е онова, на което си носи шапката, но вирусът очевидно знае по-добре от нас!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

ЕДИН ЗАДРЪСТЕН КАЗУС

В Сатиричния театър „Алеко Константинов” от известно време се играе спектакълът „Една задръстена звезда” от Слав Танев и Боряна Иванова. Режисьор: Калин Сърменов. Режисьорът сигурно е този, но за авторите на текста не е сигурно. По-вярно ще е да се каже, че автор на пиесата е нашият колега, стършелът Йордан Попов, напуснал ни в края на 2015. Малко предистория: През 2015...

Продължете

Директно от играта

Здравейте, драги приятели на най-красивата игра! Днес коментаторският ни пункт е разположен в зала 12 на Градския съд, където ще проследим пряко първото за сезона открито съдебно заседание срещу Иван Петров - Изверга, подсъдим по 92 обвинения в рекет, въоръжени грабежи, документни измами и неправилно паркиране. Ще приключи ли вечното дерби между Изверга и закона, ще влезе ли той в затвора?...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име