fbpx
От категория: Каква стана тя

ЕДИН СТЪРШЕЛ С НАЦИОНАЛНА НАГРАДА

Жури, председателствано от писателя Недялко Славов, присъди Националната литературна награда за хумор и сатира „Райко Алексиев„ на нашия колега Румен Белчев.

Наградата бе връчена в Пазарджик, родния град на Райко Алексиев, от кмета на града, г-н Тодор Попов.

Досега лауреати на наградата са били Радой Ралин, Марко Ганчев, Йордан Попов, Михаил Вешим, Васил Сотиров, Мирон Иванов, Георги Мишев и Георги K. Спасов.

Честито на лауреата!

И да почерпи!

От Гнездото

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име