fbpx
От категория: Каква стана тя

КОРОНАВИЦОВЕ

– Нещо нередно има в тая работа – всички страни си имат коронавирус, а ние – не!

– А какво да дири тук? Нали чете – той мори хората над 60 години, а у нас рядко някой ги доживява!

– Четох, че от коронавируса умират само старци…

– Очевидно се разпространява чрез пенсиите.

– Сигурно сега в Милано е много хубаво!

– Как ще е хубаво – има вирус!

– Да, ама е топло, красиво и няма големи тълпи туристи!

Ей, най-после да дойде тоя коронавирус, да си се заразя с него, да оздравея и от висотата на имунитета си отвисоко да кихам срещу всички досадници!

– И все пак китайците не са толкова напреднали в науката. Измислиха вирус, заради който най-богатите хора в света загубиха 139 милиарда долара само за ден. Жал ми е за милиардите. Ей, китайци, що не вземете да измислите вирус, който не само да взема парите на богатите, ами после да ги раздава на бедните?

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име