fbpx
От категория: З-з-заядлив коментар

Грамада

З-запазихте ли си капачката от шишето?

З-запазете я – има смисъл в това!

По Коледа с пари (17 000 лева, запомнете сумата) от събрани пластмасови капачки бе закупена и подарена на детската болница в София детска линейка.

Болницата ще си я дооборудва и вече ще вози децата по всички правила на медицината.

От една страна – хубаво, прекрасно, хиляди хора събират през цялата година в торбички, кутии, десетлитрови бутилки, капачките от шишетата си, за да помогнат на болните деца.

От друга – 17 000 лева не е Бог знае каква сума! Ами че ако се вярва на данъчните декларации на директорите на болници, някои получават месечно колкото за четири-пет линейки!

Дали в това няма нещо сбъркано?

И дали не трябва при следващата подобна кампания капачките да не се събират в контейнери насред площада, а да се изсипят пред здравното министерство и Министерството на финансите?

Ще се получи доста внушителна грамада – на нашето отвращение.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

ВЕЖДИЧКА ИГРАЕ НА ЖМИЧКА

Както знаем, скулпторът Вежди Рашидов, когото наричаме любовно Веждичка, е председател на Народното събрание. Знаем също, че е депутат от партия ГЕРБ и вече четири мандати е верен неин войник. Но ролята му днес се промени - стана парламентарен шеф и като такъв трябва да показва надпартийност, неутралност, не бива да бъде червен, син, жълт или лилав, нали вече не принадлежи...

Продължете

СЪРАТНИКЪТ

Не знам дали съм самотна, или просто ми се пие без  повод. Да, самотна съм. Ето защо обръщам още една чаша Бейлиз – шоколадов ликьор. А защо съм самотна? Мъжът ми има любима, да не използвам грозната дума, която властва в жълтите издания - но това не е повод за самота – с нея са съратници вече четири години. Не зная...

Продължете

Отново в играта!

З-замириса на избори и настана оживление в партийните редици. Една партия, безславно ударила политическото дъно, сега разчита на новия шанс. Формацията Има такъв народ  почна да си въобразява, че тя още нещо значи и  ще се намери отново такъв  народ, който пак да гласува за нея. Издъненият Слави и неговите пишман политикани сега са измислили нов ход за връщане в играта...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x