fbpx
От категория: З-з-заядлив коментар

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител.

И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява!

Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:

 „През 90-те години на 20 век Мултигруп е подозирана във вкарване в оборот на присвоени от висшата комунистическа номенклатура в България държавни средства, в насилствено монополизиране на доставката на суровини за големи държавни предприятия и пласмента на производството им, в източване на средства от държавни банки чрез кредити и в поддържането на тесни връзки със застрахователни фирми с изнудвачески практики.

На 21.04.2005 г. посланикът на САЩ в София Джеймс Пардю определя Мултигруп като „доскоро най-голямата организирана престъпна групировка в България”

Разбрахте ли на чий ревер окачиха „Стара планина” – на един от основателите на „най-голямата престъпна групировка в България”.

А преди месец друг юнак, който се гордееше, че е „мултак”, оглави Народното събрание.

Чудно ли е тогава, че сме на опашката в Евросъюза, в Европа ни гледат като руски троянски кон и за никакъв Шенген не ставаме!

Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
yordanovg@gmail.com
yordanovg@gmail.com
1 month ago

Българският … т. нар. “политически елит”от … 20-ина години насам е виртуоз в това да надроби бял пухкав хляб в … бульон от… изпражнения и да твърди, и се хвали, че е забъркал най-невероятната и ненадмината манджа …

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

ВЕЖДИЧКА ИГРАЕ НА ЖМИЧКА

Както знаем, скулпторът Вежди Рашидов, когото наричаме любовно Веждичка, е председател на Народното събрание. Знаем също, че е депутат от партия ГЕРБ и вече четири мандати е верен неин войник. Но ролята му днес се промени - стана парламентарен шеф и като такъв трябва да показва надпартийност, неутралност, не бива да бъде червен, син, жълт или лилав, нали вече не принадлежи...

Продължете

СЪРАТНИКЪТ

Не знам дали съм самотна, или просто ми се пие без  повод. Да, самотна съм. Ето защо обръщам още една чаша Бейлиз – шоколадов ликьор. А защо съм самотна? Мъжът ми има любима, да не използвам грозната дума, която властва в жълтите издания - но това не е повод за самота – с нея са съратници вече четири години. Не зная...

Продължете

Отново в играта!

З-замириса на избори и настана оживление в партийните редици. Една партия, безславно ударила политическото дъно, сега разчита на новия шанс. Формацията Има такъв народ  почна да си въобразява, че тя още нещо значи и  ще се намери отново такъв  народ, който пак да гласува за нея. Издъненият Слави и неговите пишман политикани сега са измислили нов ход за връщане в играта...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x