fbpx
От категория: З-з-заядлив коментар

За промяна говореше ти…

З-завършилите местни избори могат да се огледат от различни страни. Едни политолози говорят за „пробив” и „начало на края” за ГЕРБ, други отчитат дребен напредък на БСП, трети коментират неуспеха на „градската десница” в София да добута кандидата си до балотаж с констатацията: „избиратели имат, но не и лидери”… А партиите в един глас си приписват успехи, хвалейки се с кметски места по села и паланки.

Едно е обаче ясно: на тези избори популистите загубиха катастрофално: Джамбазки в София се провали, Сидеров, конкурентът му за „патриотичния вот” на столичани, стигна дъното с 1 процент. Същият изпадна и от парламента – пожелаваме му да не се върне никога повече там!

Във Варна кандидатът на „Възраждане” Костадинов, наричан още Копейкин заради зависимост от ситни руски монети, пи една студена вода на балотажа… Студен душ и за „войводата” Славчо в Пловдив. Ядец и за Мая в София – софиянци не повярваха на разкаянията є за случая „Пеевски” и за аферата Костинброд… Не повярваха, че е сменила червения си косъм с безпартиен. Както и на обещанията, които ръсеше – и вляво, и вдясно… Не є хванаха вяра заради нейната готовност да танцува едновременно и с червените, и със сините. В нощта на изборите един социолог предрече на Манолова бляскаво политическо бъдеще. Съмняваме се: кариерата на Мая май беше дотук!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име