fbpx
От категория: Каква стана тя

ЧАКА РАКА ИЗБОРИ НИ ЧАКАТ

Не може две трети от целокупния български народ да слуша чалга и да нямаме нито един поп-фолк изпълнител с кметски пост. Ето, че тази неправда е на път да бъде поправена.

Звездата на “Пайнер” Милко Калайджиев е кандидатът на ДПС за кмет на Свиленград. Въпреки своите 68 години чалга-иконата се е амбицирала сериозно да седне на кметския стол. Свиленград все пак му е роден вилает. Авторът на култовото парче “Я елате, пиленца, при батко” се е заел да пише нов хит „Я ела, електоратче, при батко“.

Бат Милко твърди, че кметската идея му се върти поне от 20 години в главата. “При мен самодисциплината е на първо място. Аз не пия, аз не пуша. Лягам си рано. Един ден това се връща – ако правиш добро. По някакъв начин Господ връща. За мен ще гласуват добрите хора, хората, които ме харесват. В тоя живот само добрини правя. Аз се интересувам от всичко, широкоспектърен човек съм”, хвали се мустакатият певец. Освен като чалга звезда той е известен и като двойник на изобретателя Никола Тесла. Какъв ти двойник, направо са еднояйчни близнаци. Освен външният вид ги сродява това, че и двамата са откриватели. Без Тесла нямаше да има електричество, без бат Милко нямаше да ги има Преслава, Галена, Джена, Анелия, Мира, Димана и още десетки знайни и незнайни диаманти на родната чалга. Е, кажете сега – кой от двамата е по-важен за българина? Без ток населението може, но я го оставете само ден без чалга, ще видите тогава що е то народен гняв. По всичко личи – повелителят на пиленцата ще е новият кмет на Свиленград.

София засега е в безопасност. Представете си обаче варианта, при който Азис влиза в надпреварата за столичния кметски пост.

Още на първи тур ще отвее и двете основни претендентки.

 

Влади Христов

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

ГЛУПОЛАНДИЯ СРЕЩУ НИДЕРЛАНДИЯ

България не, но преди няколко години аз лично влязох в Шенген. Стъпих в селцето на река Мозел, разположено на три граници – френска, германска и люксембургска. Тук през 1985 г. на един речен кораб е подписано споразумение за отпадане на границите между европейските страни и така малкото люксембургско село става синоним на свободно придвижване за гражданите на Европа. От доста години...

Продължете

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име