fbpx
От категория: Каква стана тя

КОНКУРС “ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ”

Здравейте, приятели,

Летните жеги вече ги позабравихме, златната есен отмина, вече свършва хубавото време. Зимата обаче не значи само студ и големи сметки – зимните месеци са с най-много празници на глава от населението!

А това е повод да обявим и темата на новия ни конкурс:

ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ

 Напишете и ни изпратете кратък хумористичен разказ (до две странички), весел фейлетон, смешно стихотворение, нарисувайте карикатура – за всякакви забавни и комични зимни случки и приключения!

Изпращайте творбите си на адрес

София 1000, пл. „Славейков“ № 4,

в. „Стършел“, за конкурса

Или на електронна поща

starshel.priateli@gmail.com 

Най-добрите ще бъдат публикувани на страниците на „Стършел“, както и в блога на конкурса – https://starshelite.blog.bg/ .

Всички текстове и рисунки, публикувани в „Стършел“ ще бъдат хонорувани, а победителят в конкурса ще получи грамота и парична награда от сто лева.

Крайният срок за получаване на забавните ви истории е пролетното равноденствие!

А не на шега лауреатът ще бъде обявен в първоаприлския ни брой!

Очакваме ви!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

ЕДИН ЗАДРЪСТЕН КАЗУС

В Сатиричния театър „Алеко Константинов” от известно време се играе спектакълът „Една задръстена звезда” от Слав Танев и Боряна Иванова. Режисьор: Калин Сърменов. Режисьорът сигурно е този, но за авторите на текста не е сигурно. По-вярно ще е да се каже, че автор на пиесата е нашият колега, стършелът Йордан Попов, напуснал ни в края на 2015. Малко предистория: През 2015...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име