fbpx
От категория: Вицове

Реклама на екшън по телевизията:
„Заподозрян в зверско убийство на двама полицаи е бившият следовател и агент за специални поръчки, Петър.
Всички улики са срещу него.
Целият свят е против него: тъпият началник на следствието, оперативните работници, за които няма нищо свято, прокурорът кариерист и корумпираните съдии.
Но с помощта на приятелите и на младата адвокатка Мария справедливостта възтържествува и Петър отново излиза на свобода. Между него и адвокатката се заражда чиста любов…
Оказва се, че ония двете ченгета Пешо случайно ги е гръмнал. На пияна глава какви по-големи глупости се правят…“

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име