fbpx
От категория: Каква стана тя

БЕЗПЛАТЕН АБОНАМЕНТ ЗА “СТЪРШЕЛ”!

Приятели,

Предлагаме ви възможността да получавате навсякъде по света „Стършел“ на електронната си поща – в PDF формат.

Хиляди наши сънародници вече ни четат така – даже с малко предимство пред абонатите на хартиеното издание – на компютъра си получават вестника в сряда вечер – ден преди да се появи по вестникарските павилиони.
С гордост можем да кажем, че ни четат от Калифорния до Япония, от Южния до Северния полярен кръг, от Нова Зеландия до Канада.

На тази карта сме отбелязали само някои от стотиците градове по света, където съдбата е отвела българи – стотици градове, в които „Стършел“ стига до абонатите си чрез електронната поща.

Ако искате и вие да получавате „Стършел“ на електронната си поща, пишете ни – на abonstarshel@gmail.com .

До края на годината ще изпращаме на посочения от вас адрес вестника всяка сряда абсолютно безплатно и без никакъв ангажимент от ваша страна.

Четете „Стършел“ – вестника на по-веселата България!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име