fbpx
От категория: Каква стана тя

УМНАТА ГЛАВА ОТ ДВЕ ВЕДОМОСТИ БОЗАЕ

Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента и личен довереник на Радев, станал съветник и на служебния премиер Гълъб Донев. Брей, умна глава, голяма глава! Готов да притичва от двете страни на „Дондуков” и да съветва ту изпълнителната власт, ту президентската.
Умното агне от две майки бозае, умният съветник – от две държавни ведомости!
Освен че е голяма глава, Александър Маринов е известен и като агент на ДС с псевдоним Майстора. Навремето този Майстор бе близък другар и съветник на Илия Павлов и Мултигруп. Заради такива съветници Илия Павлов отдавна не е между живите, Радев и Гълъб Донев е добре да имат едно наум!
А иначе, ако имаше лустрация, Маринов щеше да е г-н Никой и нямаше да припари до властта.
Пък сега агент Майстора дърпа конците в държавата – той забърква интриги, сваля и качва правителства, създава партии и политически проекти.
Търсихме демокрация, а си намерихме Майстора!
Кой ни е крив, ако не самите ние?

М.

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име