fbpx
От категория: Каква стана тя

МАНГЪРОВЩИНА БЕЗ САНКЦИИ

На 15 април 2020-а година Волен Сидеров бе арестуван и лежа три денонощия в килията на Трето полицейско управление в София. Той беше призовал хората да отидат на Великден в църквите без маски, защото Бог е по-важен от държавата. Затова бе обвинен от прокуратурата по член 320 от Наказателния кодекс: „Престъпления против реда и общественото спокойствие.”

Вече 3 години обаче никой не повдига подобни обвинения към разните мангъровци и чорбановци, които продължават да ръсят безочливи лъжи за коронавируса и ваксините. Техните безотговорни и измамни внушения са много опасни, защото са медици и човек се пита: защо да вярвам на другите лекари, а не на тях? Доверието към манипулаторите в бели престилки е голямо и поради това, че им се дава трибуна постоянно, във всички възможни медии, което повишава техния авторитет. Тези лъжепророци обаче не ги санкционира никой: нито прокуратурата, нито Българският лекарски съюз. Да не говорим за медиите, които нямат никакъв хигиенно-етичен филтър, който да пресява мошениците и да не им дава гласност – за тях най-важен е рейтингът, рекламите и печалбата. Така че Волен Сидеров май ще си остане единственият, лежал в килията заради нарушаване на противоепидемичните мерки.

Борис Чоев

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

Абонамент`2023

Остават броени дни до края на абонаментната кампания - имате възможност да направите абонамент за "Стършел" във всички пощенски станции, в редакцията на вестника или онлайн само до 15 декември! Всички подробности можете да намерите на https://www.starshel.bg/abonament/  Не чакайте последния момент, за да не изпуснете влака!

Продължете

Орден с име на салам

З-з-знак ни дадоха от президенството – наградиха с най-високия орден „Стара планина” не кого да е, а мултака Николай Вълканов, дясна ръка на баш-мултака Илия Павлов, застрелян от неизвестен извършител. И от най-високото място в държавата ни казаха в прав текст: ДС пак е тук и пак ви управлява! Ето какво пише в Уикипедия за  групировката Мултигруп:  „През 90-те години на...

Продължете

ЕДИН ЗАДРЪСТЕН КАЗУС

В Сатиричния театър „Алеко Константинов” от известно време се играе спектакълът „Една задръстена звезда” от Слав Танев и Боряна Иванова. Режисьор: Калин Сърменов. Режисьорът сигурно е този, но за авторите на текста не е сигурно. По-вярно ще е да се каже, че автор на пиесата е нашият колега, стършелът Йордан Попов, напуснал ни в края на 2015. Малко предистория: През 2015...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име