fbpx
От категория: Каква стана тя

Задкулисие

Подочу се – в секретните бункери на американската амбасада в София редят новия състав на българското правителство. Ще добавим – в канадската амбасада редят новия състав на националния ни отбор по хокей на лед във връзка с предстоящите му квалификационни мачове с Екваториална Гвинея, Габон и Амазония. В руското посолство редят нова резидентура и коригират хонорарите на „русофилите”, агентурният псевдоним на К. Копейкин се променя на К. Рубльов, агент „Алфа” става Волен Обез­сребрени. В Скопие пък тъкмят съвместния българо-македонски екипаж за космическия кораб „Учиндол 3”.

Петър Кърджилов

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

ГЛУПОЛАНДИЯ СРЕЩУ НИДЕРЛАНДИЯ

България не, но преди няколко години аз лично влязох в Шенген. Стъпих в селцето на река Мозел, разположено на три граници – френска, германска и люксембургска. Тук през 1985 г. на един речен кораб е подписано споразумение за отпадане на границите между европейските страни и така малкото люксембургско село става синоним на свободно придвижване за гражданите на Европа. От доста години...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име