fbpx
От категория: Каква стана тя

НАНОЧАСТИЦИ ЗА ФЕЙСБУК УМНИЦИ

Световната Ковид конспирация най-после срещна достоен отпор! В специално интервю за агенция „Брънч“ световноизвестният д-р Шон Мърфи дава ценни препоръки как да се справим веднъж завинаги с нея.

Известно е, че вирусът се разпространява чрез разпръскване от самолети, маскирани като    пътнически, летящи на голяма височина. Това е очевидно – всички сме виждали белите следи от наночастици, оставащи след тях. До края на миналия век наночастиците са били разпръсквани, за да подчинят човечеството и то да започне да си плаща данъците редовно, а след постигането на тая цел пренастроените наночастици ни заразяват, за да могат фармацевтичните компании да ни продават така наречените ваксини, целящи да ни уморят след шест, максимум дванайсет месеца.

Предпазването е лесно и достъпно за всички – достатъчно е когато сме на открито, да ходим увити в бял чаршаф. След прибиране вкъщи чаршафът да не се изтърсва през прозореца, а да се изпере на температура 60 градуса, за да се деактивират частиците. Гладенето след това е по избор – всеки сам си преценява.

Научно доказани са и страничните ефекти от ваксините. Всички сме виждали как метален предмет, долепен до мястото, където е бодната иглата, се залепва. Това е заради микрочипа, вкаран в тялото ви с цел манипулиране на поведението ви чрез 5G мрежите, проследяването и евентуалното ви превръщане в зомби.

Първото, което трябва да направите, е да предотвратите зомбирането си. Начинът, препоръчван от д-р Мърфи, е лек и приятен – две бири, приети вътрешно през интервал от петнайсет минути, напълно отстраняват опасността. Да сте виждали някога пияно зомби? За по-сигурно – биричките може да се комбинират и с малко твърд алкохол, но не повече от половин кило, за да не се получи обратният ефект.

С намагнитването на тялото процедурата е по-сложна, но също така достъпна – научно доказан факт е, че магнитите имат два полюса. За неутрализирането им просто към зловредния магнит трябва да се приложи друг, с обърнати наопаки полюси. Накиснете в чаша чешмяна вода (хлорирането засилва действието й) намагнитена отвертка в продължение на 12 часа, след което извадете отвертката, за да не се задавите случайно, и изпийте получената магнитна тинктура. Биомагнетизмът изчезва след петнайсетина минути.

Особено препоръчително е това да се прави преди пътуване със самолет – за да не пищят металодетекторите на летището и да не ви карат да си събувате обувките излишно. Не всеки тръгва на път със здрави чорапи!

В отделни случаи се забелязва и енергиен дисбаланс на организма – приложена към мястото на ваксинирането електрическа крушка светва. Няма място за безпокойство – просто я оставете да свети до изтощаване на енергоизточника. Обикновено това продължава от 24 до 36 часа. Единственото неудобство е, че не бива да заспивате, за да не си изпуснете крушката.

Според научно доказани твърдения при вземане на проби от носа често се случва клечката да бръкне в мозъка на тествания. Ако станете жертва на такава манипулация, много важно е да запомните в коя точно ноздра е бил наврян тампонът. Ако е в дясната – застанете на десния си крак и подскочете между единайсет и осемнайсет пъти на него, за да наместите разместените мозъчни гънки. Ако е в лявата – провеждате идентична процедура, само че с другия крак.

Само не обърквайте краката – това може да доведе до допълнителни смущения в мозъчната дейност и до неспособност да приложите правилно препоръчаните по-горе научни методи за справяне с измислената пандемия!

Превод: д-р Белчев

Б.Р. Поради научната му значимост редакцията на „Стършел“ препоръчва текстът да се споделя в социалните мрежи, във форумите, да се тиражира на билбордове пред Парламента, да бъде включван в партийни програми и кандидат-президентски кампании.
Достоверността му е гарантирана!

Оставете коментар - участвайте в дискусията

За да коментирате под тази публикация е необходимо да сте регистриран/а в сайта на Стършел. Регистрирайте се безплатно още сега или влезте в профила си!

Още от "Стършел"

ЕДИН ЗАДРЪСТЕН КАЗУС

В Сатиричния театър „Алеко Константинов” от известно време се играе спектакълът „Една задръстена звезда” от Слав Танев и Боряна Иванова. Режисьор: Калин Сърменов. Режисьорът сигурно е този, но за авторите на текста не е сигурно. По-вярно ще е да се каже, че автор на пиесата е нашият колега, стършелът Йордан Попов, напуснал ни в края на 2015. Малко предистория: През 2015...

Продължете

Директно от играта

Здравейте, драги приятели на най-красивата игра! Днес коментаторският ни пункт е разположен в зала 12 на Градския съд, където ще проследим пряко първото за сезона открито съдебно заседание срещу Иван Петров - Изверга, подсъдим по 92 обвинения в рекет, въоръжени грабежи, документни измами и неправилно паркиране. Ще приключи ли вечното дерби между Изверга и закона, ще влезе ли той в затвора?...

Продължете

СТОКОВАТА БОРСА НА СИНА МИ

Миналата седмица от правителството ми се обадиха да погледна Плана за възстановяване на лаптопа, преди правителството да подаде оставка, за да спазим сроковете. За да кротува 2-годишният ми син, му дадох телефона. За няма и два часа оправих всички критични грешки, дадох детайлно насоки какво да включат още и накрая си взех телефона от детето. Оказа се, че нашият влязъл в...

Продължете

КОНКУРС “ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ”

ПРАЗНИЧНО КАФЕ Пенсионерският клуб беше саморъчно направена постройка пред блока, вътре с печка кюмбе и чистак новичка машина за кафе, подарена от внука на дядо Марин – клубния председател. Тя бе от най-модерните, които сами мелят кафе, сами правят всичко, даже и говорят на няколко езика. Старците така употребиха машината, че тя заговори на китайски и когато трябваше да й се...

Продължете

Върнете паролата си

Моля въведете e-mail адреса си или потребителското си име